ΥΛΙΚΑ
1 Κούπα ρύζι Καρολίνα
2 Κούπες νερό
2 Κούπες γάλα
3 Κουταλιές σούπας ζάχαρη
1/2 Κουταλάκι γλυκού αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κούπα ρύζι Καρολίνα
2 Κούπες νερό
2 Κούπες γάλα
3 Κουταλιές σούπας ζάχαρη
1/2 Κουταλάκι γλυκού αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βάζουμε το ρύζι σε τρυπητό και το ξεπλένουμε κάτω από τη βρύση με άφθονο νερό.
- Το βάζουμε στη κατσαρόλα μαζί με το νερό και το βράζουμε σε χαμηλή φωτιά. Προσθέτουμε το γάλα χλιαρό. Ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και τα αλάτι. Σε 10 -15 λεπτά είναι έτοιμο το βάζουμε σε ατομικά μπολάκια και αν θέλουμε πασπαλίζουμε με κανέλα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: