ΥΛΙΚΑ
1/2 Ποτήρι νερού ηλιέλαιο
1 1/2 Ποτήρι νερού χυμό πορτοκάλι
1 Πρέζα αλάτι
600γρ. Αλεύρι που φουσκώνει (ίσως χρειαστεί λίγο παραπάνω)
Ελιές σε ροδέλες
Λίγη ρίγανη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1/2 Ποτήρι νερού ηλιέλαιο
1 1/2 Ποτήρι νερού χυμό πορτοκάλι
1 Πρέζα αλάτι
600γρ. Αλεύρι που φουσκώνει (ίσως χρειαστεί λίγο παραπάνω)
Ελιές σε ροδέλες
Λίγη ρίγανη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σ ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά εκτός από τις ελιές και τη ρίγανη και ζυμώνουμε μέχρι να έχουμε μία ζύμη ελαστική που δεν κολλάει στα χέρια. Χωρίζουμε σε μπαλάκια και τα πατάμε με τα χέρια μας να γίνουν στρογγυλά πιτάκια, βάζουμε λίγες ελιές και λίγη ρίγανη. Τα κλείνουμε σχηματίζοντας μικρά μπαλάκια.
- Τα τοποθετούμε στη λαμαρίνα του φούρνου την οποία έχουμε στρώσει με λαδόκολλα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 250 βαθμούς για 15 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: