ΥΛΙΚΑ
300γρ. Φασόλια
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
3-4 Φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
1 Κρεμμύδι
1 Πιπεριά Φλωρίνης ψιλοκομμένη
Λίγο σέλινο ψιλοκομμένο
1 Δαφνόφυλλο
Ελαιόλαδο
Λίγο ξίδι
Χυμό από 1 λεμόνι
1 Κουταλιά σούπας μουστάρδα
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
300γρ. Φασόλια
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
3-4 Φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
1 Κρεμμύδι
1 Πιπεριά Φλωρίνης ψιλοκομμένη
Λίγο σέλινο ψιλοκομμένο
1 Δαφνόφυλλο
Ελαιόλαδο
Λίγο ξίδι
Χυμό από 1 λεμόνι
1 Κουταλιά σούπας μουστάρδα
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Μουλιάζουμε τα φασόλια σε ένα μπολ με νερό να μαλακώσουν από το προηγούμενο βράδυ. Τα βάζουμε να βράσουν σε αλατισμένο νερό με το δαφνόφυλλο και το κρεμμύδι. Τα στραγγίζουμε και τα βάζουμε σε σαλατιέρα.
- Ρίχνουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, την πιπεριά και το σέλινο. Αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε. Χτυπάμε το ελαιόλαδο, το ξίδι, το χυμό λεμονιού και τη μουστάρδα. Περιχύνουμε τη σαλάτα και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: