Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

ΠΑΣΤΟΥΡΜΑΔΟΠΙΤΑ

ΥΛΙΚΑ
2 Φύλλα σφολιάτας
150γρ. Παστουρμά σε λεπτές φέτες
350γρ. Διάφορα τριμμένα τυριά
2 Ντομάτες κομμένες σε ροδέλες
2 Πιπεριές κομμένες σε ροδέλες
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Βουτυρώνουμε ένα πυρίμαχο σκεύος και στρώνουμε το ένα φύλλο της σφολιάτας. 
  • Απλώνουμε τις φέτες του παστουρμά και απλώνουμε το μισό τριμμένο τυρί. 
  • Συνεχίζουμε με τις ροδέλες της ντομάτας και της πιπεριάς και απλώνουμε το υπόλοιπο τυρί.
  • Πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σκεπάζουμε με το δεύτερο φύλλο σφολιάτας. Μ ένα μαχαίρι κάνουμε τρύπες στην επιφάνεια και μαζεύουμε τις άκρες που τυχόν περισσεύουν. 
  • Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 45 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: