ΥΛΙΚΑ
2 Φύλλα σφολιάτας
150γρ. Παστουρμά σε λεπτές φέτες
350γρ. Διάφορα τριμμένα τυριά
2 Ντομάτες κομμένες σε ροδέλες
2 Πιπεριές κομμένες σε ροδέλες
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
2 Φύλλα σφολιάτας
150γρ. Παστουρμά σε λεπτές φέτες
350γρ. Διάφορα τριμμένα τυριά
2 Ντομάτες κομμένες σε ροδέλες
2 Πιπεριές κομμένες σε ροδέλες
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βουτυρώνουμε ένα πυρίμαχο σκεύος και στρώνουμε το ένα φύλλο της σφολιάτας.
- Απλώνουμε τις φέτες του παστουρμά και απλώνουμε το μισό τριμμένο τυρί.
- Συνεχίζουμε με τις ροδέλες της ντομάτας και της πιπεριάς και απλώνουμε το υπόλοιπο τυρί.
- Πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σκεπάζουμε με το δεύτερο φύλλο σφολιάτας. Μ ένα μαχαίρι κάνουμε τρύπες στην επιφάνεια και μαζεύουμε τις άκρες που τυχόν περισσεύουν.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 45 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: