Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

ΟΜΕΛΕΤΑ ΜΕ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ

ΥΛΙΚΑ
500γρ. Μακαρόνια
3 Αβγά
250γρ. Τριμμένα διάφορα τυριά
2 Κουταλιές σούπας μαργαρίνη
50ml. Γάλα εβαπορέ
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Βράζουμε τα μακαρόνια τα σουρώνουμε και λιώνουμε τη μαργαρίνη σ ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι. Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αβγά με το γάλα. Μόλις κάψει το βούτυρο ρίχνουμε μέσα τα μακαρόνια και ανακατεύουμε με γρήγορες κινήσεις. Περιχύνουμε με το μείγμα των αβγών. Όταν ψηθούν τα αβγά κατεβάζουμε από τη φωτιά, πασπαλίζουμε πιπέρι και τα τριμμένα τυριά. Ξαναβάζουμε το τηγάνι στη φωτιά για δύο λεπτά να λιώσουν καλά τα τυριά και σερβίρουμε με πράσινη σαλάτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: