ΥΛΙΚΑ
500γρ. Φιλέτα γλώσσας
1 Ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
4 Φιλέτα αντζούγιας
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
1 Ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
Ελαιόλαδο
1 Σφηνάκι λευκό κρασί
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500γρ. Φιλέτα γλώσσας
1 Ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
4 Φιλέτα αντζούγιας
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
1 Ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
Ελαιόλαδο
1 Σφηνάκι λευκό κρασί
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πλένουμε τα φιλέτα, τα στεγνώνουμε σε απορροφητικό χαρτί τα βάζουμε σ ένα ταψί και τα περιχύνουμε με το ελαιόλαδο και το κρασί.
- Βάζουμε στο multi τα κρεμμυδάκια το μαϊντανό, το πολτό σκόρδου,τις αντζούγιες και λίγο ελαιόλαδο, τα κάνουμε πολτό και περιχύνουμε τα φιλέτα.
- Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: