Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

ΦΙΛΕΤΑ ΓΛΩΣΣΑΣ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΑ

ΥΛΙΚΑ
500γρ. Φιλέτα γλώσσας
1 Ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
4 Φιλέτα αντζούγιας
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
1 Ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
Ελαιόλαδο
1 Σφηνάκι λευκό κρασί
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Πλένουμε τα φιλέτα, τα στεγνώνουμε σε απορροφητικό χαρτί τα βάζουμε σ ένα ταψί και τα περιχύνουμε με το ελαιόλαδο και το κρασί.
  • Βάζουμε στο multi τα κρεμμυδάκια το μαϊντανό, το πολτό σκόρδου,τις αντζούγιες και λίγο ελαιόλαδο, τα κάνουμε πολτό και περιχύνουμε τα φιλέτα. 
  • Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: