ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό γαύρος καθαρισμένος
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
1 Ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
2 Κρεμμύδια κομμένα σε ροδέλες
3 Ντομάτες κομμένες σε κυβάκια
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
Μισό ποτήρι νερό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κιλό γαύρος καθαρισμένος
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
1 Ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
2 Κρεμμύδια κομμένα σε ροδέλες
3 Ντομάτες κομμένες σε κυβάκια
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
Μισό ποτήρι νερό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βάζουμε τα ψάρια σ ένα πυρίμαχο σκεύος το ένα δίπλα στο άλλο.
- Βάζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για μία ώρα μέχρι να μείνει το φαγητό με το λάδι του.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: