ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό χταπόδι περίπου
1 Κιλό πατάτες
1 Ποτήρι κρασί κόκκινο
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Ρίγανη
Θυμάρι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κιλό χταπόδι περίπου
1 Κιλό πατάτες
1 Ποτήρι κρασί κόκκινο
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Ρίγανη
Θυμάρι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Καθαρίζουμε τις πατάτες, τις πλένουμε και τις κόβουμε σε μικρότερα κομμάτια.
- Πλένουμε το χταπόδι και το κόβουμε σε κομμάτια. Βάζουμε τις πατάτες και το χταπόδι σε ένα ταψί, αλατοπιπερώνουμε, πασπαλίζουμε με το θυμάρι και τη ρίγανη και περιχύνουμε με το κρασί και το ελαιόλαδο.Ψήνουμε για 1 ώρα στους 180 βαθμούς μέχρι να μαλακώσει το χταπόδι και να ψηθούν οι πατάτες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: