ΥΛΙΚΑ
1 Πακέτο μακαρόνια
1/2 Λίτρο γάλα
5 Αβγά
Αλάτι
Πιπέρι
1 Πακέτο φύλλα χωριάτικα
Ελαιόλαδο
1/5 Κιλό φέτα τριμμένη
Πάπρικα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Πακέτο μακαρόνια
1/2 Λίτρο γάλα
5 Αβγά
Αλάτι
Πιπέρι
1 Πακέτο φύλλα χωριάτικα
Ελαιόλαδο
1/5 Κιλό φέτα τριμμένη
Πάπρικα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό να γίνουν al dente. Τα στραγγίζουμε και τα ξαναβάζουμε στη κατσαρόλα. Ρίχνουμε τη φέτα και ανακατεύουμε. Σ ένα μπολ χτυπάμε τα αβγά με το γάλα, ρίχνουμε πιπέρι, αλάτι και τη πάπρικα και ρίχνουμε το μείγμα στα μακαρόνια και ανακατεύουμε καλά.
- Λαδώνουμε ένα ταψί και στρώνουμε τα μισά φύλλα λαδώνοντας τα ένα ένα. Ρίχνουμε τη γέμιση και την απλώνουμε να πάει παντού. Σκεπάζουμε με τα υπόλοιπα φύλλα τα οποία λαδώνουμε και αυτά ένα ένα. Χαράζουμε τη πίτα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο πάνω κάτω στους 200 βαθμούς για 40 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: