ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό μοσχαρίσιο συκώτι κομμένο σε κομμάτια
1 Κιλό φασολάκια
Ελαιόλαδο
Αλάτι
1 Κονσέρβα μανιτάρια σε φέτες
Πιπέρι
Κάρυ
Μία πρέζα κανέλα
Ελαιόλαδο
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλάκι πολτό σκόρδου
1 Κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας
200ml. Χυμό ντομάτας
2 Κουταλιές ξύδι βαλσάμικο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κιλό μοσχαρίσιο συκώτι κομμένο σε κομμάτια
1 Κιλό φασολάκια
Ελαιόλαδο
Αλάτι
1 Κονσέρβα μανιτάρια σε φέτες
Πιπέρι
Κάρυ
Μία πρέζα κανέλα
Ελαιόλαδο
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλάκι πολτό σκόρδου
1 Κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας
200ml. Χυμό ντομάτας
2 Κουταλιές ξύδι βαλσάμικο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί και σοτάρουμε το κρεμμύδι με το πολτό σκόρδου πασπαλίζουμε το πιπέρι και ανακατεύουμε. Σοτάρουμε τα κομμάτια του συκωτιού να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές. Όταν πάρει χρώμα σβήνουμε με το βαλσάμικο και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά.
- Σκεπάζουμε τη κατσαρόλα χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για 40 λεπτά. Που και που ρίχνουμε μια ματιά μήπως χρειαστεί να συμπληρώσουμε λίγο νερό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: