ΥΛΙΚΑ
6 Μπούτια κοτόπουλου
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 Κουταλιές σούπας πολτό σκόρδου
4 Πατάτες κομμένες κυδωνάτες
Θυμάρι
Χυμός από 2 πορτοκάλια
Χυμός από 1 λεμόνι
1 Κουταλιά σούπας μουστάρδα
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
6 Μπούτια κοτόπουλου
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 Κουταλιές σούπας πολτό σκόρδου
4 Πατάτες κομμένες κυδωνάτες
Θυμάρι
Χυμός από 2 πορτοκάλια
Χυμός από 1 λεμόνι
1 Κουταλιά σούπας μουστάρδα
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πλένουμε και στεγνώνουμε τα μπούτια, τα βάζουμε σ ένα ταψί και ρίχνουμε τις πατάτες. Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 45 λεπτά, σκεπασμένο με αλουμινόχαρτο.
- Μετά τα 45 λεπτά αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο και συνεχίζουμε το ψήσιμο στους 180 βαθμούς για μισή ώρα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: