ΥΛΙΚΑ
6 Κολοκυθάκια
500γρ. Μακαρόνια
4 Κρόκους
100ml. Κρέμα γάλακτος
100γρ. Παρμεζάνα τριμμένη
Ελαιόλαδο
200γρ. Πανσέτα καπνιστή κομμένη σε φέτες
Βασιλικό
50γρ. Κουκουνάρι
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
6 Κολοκυθάκια
500γρ. Μακαρόνια
4 Κρόκους
100ml. Κρέμα γάλακτος
100γρ. Παρμεζάνα τριμμένη
Ελαιόλαδο
200γρ. Πανσέτα καπνιστή κομμένη σε φέτες
Βασιλικό
50γρ. Κουκουνάρι
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σοτάρουμε την πανσέτα σ ένα τηγάνι και κατόπιν προσθέτουμε το κουκουνάρι. Τα αφαιρούμε από το τηγάνι και τα βάζουμε σε ένα πιάτο με απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
- Κόβουμε τα κολοκυθάκια σε λεπτές ροδέλες.
- Τα βουτάμε σε νερό αλατισμένο νερό που βράζει για πολύ λίγο.
- Τα στραγγίζουμε και τα βάζουμε σε μπολ με παγωμένο νερό και τα ξαναστραγγίζουμε.
- Βράζουμε και τα ζυμαρικά, τα σουρώνουμε, κρατώντας 150ml. από το νερό, τα ξαναβάζουμε στη κατσαρόλα και τα κρατάμε ζεστά.
- Σ ένα μπολ ανακατεύουμε τους κρόκους με τη κρέμα γάλακτος. Προσθέτουμε το νερό που κρατήσαμε, τη παρμεζάνα και πιπέρι. Προσθέτουμε τα κολοκυθάκια και το βασιλικό.
- Ρίχνουμε τη πανσέτα στα μακαρόνια και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε και το μείγμα των κρόκων και ανακατεύουμε πολύ καλά.
- Σερβίρουμε πασπαλίζοντας με παρμεζάνα και φύλλα βασιλικού.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: