ΥΛΙΚΑ
1 Πακέτο φύλλο κρούστας
2 Νεροπότηρα γάλα
6 Κουταλιές σούπας σιμιγδάλι
500γρ. Φέτα
2 Κουταλιές σούπας βούτυρο
Πιπέρι
Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Πακέτο φύλλο κρούστας
2 Νεροπότηρα γάλα
6 Κουταλιές σούπας σιμιγδάλι
500γρ. Φέτα
2 Κουταλιές σούπας βούτυρο
Πιπέρι
Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σ ένα μπολ βάζουμε το γάλα, προσθέτουμε το σιμιγδάλι και ανακατεύουμε να διαλυθεί το σιμιγδάλι. Προσθέτουμε τη φέτα θρυμματισμένη, τη μαργαρίνη, το αλάτι, το πιπέρι και ανακατεύουμε όλα τα υλικά πολύ καλά. Βουτυρώνουμε ένα ταψί και στρώνουμε έξι φύλλα τα οποία βουτυρώνουμε ένα ένα. Ρίχνουμε το μείγμα και σκεπάζουμε με τα υπόλοιπα φύλλα τα οποία τα βουτυρώνουμε και αυτά. Αλείφουμε με βούτυρο την επιφάνεια, τρυπάμε σε διάφορα σημεία και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 50 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: