ΥΛΙΚΑ
1 Λάχανο χοντροκομμένο
2 Κιλά μοσχάρι κομμένο σε μερίδες
Ελαιόλαδο
100ml. Χυμό ντομάτας
1 Καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Λάχανο χοντροκομμένο
2 Κιλά μοσχάρι κομμένο σε μερίδες
Ελαιόλαδο
100ml. Χυμό ντομάτας
1 Καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ζεσταίνουμε το λάδι σε κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρέας. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το λάχανο.
- Ρίχνουμε το χυμό ντομάτας και τη πιπεριά, αλατοπιπερώνουμε σκεπάζουμε τη κατσαρόλα και μαγειρεύουμε σε σιγανή φωτιά για δύο ώρες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: