ΥΛΙΚΑ
5 Αβγά χωρισμένα
3/4 Φλιτζανιού ζάχαρη
1 Φλιτζάνι καφέ εσπρέσο
20 Μπισκότα σαβαγιάρ
500γρ. Μασκαρπόνε
1 Φλιτζάνι κακάο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
5 Αβγά χωρισμένα
3/4 Φλιτζανιού ζάχαρη
1 Φλιτζάνι καφέ εσπρέσο
20 Μπισκότα σαβαγιάρ
500γρ. Μασκαρπόνε
1 Φλιτζάνι κακάο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Χτυπάμε στο μίξερ τους κρόκους και τη ζάχαρη μέχρι να γίνουν κρέμα.
- Προσθέτουμε σιγά σιγά το μασκαρπόνε και συνεχίζουμε το χτύπημα, μέχρι να ενσωματωθεί με τα υπόλοιπα υλικά.
- Χτυπάμε τ ασπράδια σε σφιχτή μαρέγκα και τα ενώνουμε με την κρέμα, διπλώνοντας απαλά με μια σπάτουλα.
- Βουτάμε τα μπισκότα στον καφέ να μαλακώσουν και τα στρώνουμε τα μισά σε μία φόρμα ή πυρέξ. Απλώνουμε από πάνω τη μισή κρέμα και συνεχίζουμε με τα υπόλοιπα μπισκότα.Και τελειώνουμε με τη κρέμα. Πασπαλίζουμε με το κακάο ή αν θέλουμε με τριμμένο μπισκότο και το βάζουμε στο ψυγείο για 3 ώρες το λιγότερο πριν το σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: