ΥΛΙΚΑ
450γρ. Καβουρόψιχα
1 Αβγό χτυπημένο
1 Κουταλιά σούπας μαγιονέζα
2 Κουταλιές σούπας μουστάρδα
1 Κρεμμυδάκι φρέσκο ψιλοκομμένο
Λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό
Λίγο άνηθο ψιλοκομμένο
Ξύσμα από 1 λεμόνι
Λάδι για το τηγάνι
Αλάτι
6 Φρυγανιές τριμμένες
Λίγο ταμπάσκο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε τη καβουρόψιχα σε ένα μπολ και τη μαδάμε σε ίνες. Προσθέτουμε όλα τα υλικά, τη μισή τριμμένη φρυγανιά, και ανακατεύουμε καλά.
Πλάθουμε κεφτέδες και τους πανάρουμε στη τριμμένη φρυγανιά. Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι και όταν πάρουν χρώμα οι κεφτέδες τους βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
450γρ. Καβουρόψιχα
1 Αβγό χτυπημένο
1 Κουταλιά σούπας μαγιονέζα
2 Κουταλιές σούπας μουστάρδα
1 Κρεμμυδάκι φρέσκο ψιλοκομμένο
Λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό
Λίγο άνηθο ψιλοκομμένο
Ξύσμα από 1 λεμόνι
Λάδι για το τηγάνι
Αλάτι
6 Φρυγανιές τριμμένες
Λίγο ταμπάσκο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε τη καβουρόψιχα σε ένα μπολ και τη μαδάμε σε ίνες. Προσθέτουμε όλα τα υλικά, τη μισή τριμμένη φρυγανιά, και ανακατεύουμε καλά.
Πλάθουμε κεφτέδες και τους πανάρουμε στη τριμμένη φρυγανιά. Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι και όταν πάρουν χρώμα οι κεφτέδες τους βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: