ΥΛΙΚΑ
300γρ, Αλεύρι
1 Κουτάκι μπύρα
Λάδι για το τηγάνι
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βάζουμε λίγο από το αλεύρι σε ένα πιάτο και το υπόλοιπο σ ένα βαθύ μπολ, το αλάτι και τη μπύρα και ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε ένα ρευστό κουρκούτι.
- Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα, τα περνάμε από το αλεύρι που έχουμε στο πιάτο και τα βουτάμε στο κουρκούτι. Τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι γυρνώντας τα 2-3 φορές μέχρι να ροδίσουν καλά και από τις δύο πλευρές.
- Τα βγάζουμε σε πιάτο με απορροφητικό χαρτί να στραγγίξουν. Σερβίρουμε με τηγανιτές πατάτες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: