ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό μύδια
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
1 Πιπεριά καυτερή κομμένη σε ροδέλες
1 Φλιτζάνι λευκό κρασί
Μαϊντανό ψιλοκομμένο
Ελαιόλαδο
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κιλό μύδια
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
1 Πιπεριά καυτερή κομμένη σε ροδέλες
1 Φλιτζάνι λευκό κρασί
Μαϊντανό ψιλοκομμένο
Ελαιόλαδο
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πλένουμε καλά και καθαρίζουμε τα μύδια. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μία κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρεμμύδι. Προσθέτουμε τη πιπεριά και το πολτό σκόρδου.
- Ανακατεύουμε και ρίχνουμε τα μύδια. Τ αχνίζουμε ελαφρά, ρίχνουμε το κρασί και περιμένουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ. Χαμηλώνουμε τη φωτιά, σκεπάζουμε τη κατσαρόλα και σιγοβράζουμε για 5 λεπτά. Σερβίρουμε πασπαλίζοντας με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και με το ψιλοκομμένο μαϊντανό. Αν κάποια μύδια δεν έχουν ανοίξει τα πετάμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: