ΥΛΙΚΑ
1 Κομμάτι φέτα περίπου 200γρ.
Λίγες ροδέλες ελιάς
1 Πιπεριά κομμένη σε ροδέλες
1 Ροδέλα ντομάτας
Ελάχιστο ελαιόλαδο
Δενδρολίβανο
Πάπρικα γλυκιά
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κομμάτι φέτα περίπου 200γρ.
Λίγες ροδέλες ελιάς
1 Πιπεριά κομμένη σε ροδέλες
1 Ροδέλα ντομάτας
Ελάχιστο ελαιόλαδο
Δενδρολίβανο
Πάπρικα γλυκιά
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Παίρνουμε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο και βάζουμε επάνω το κομμάτι της φέτας και πασπαλίζουμε με τη πάπρικα.
- Προσθέτουμε τις ροδέλες της πιπεριά, της ντομάτας και της ελιάς και το δενδρολίβανο. Περιχύνουμε με ελαιόλαδο και ρίχνουμε πιπέρι. Κλείνουμε καλά το αλουμινόχαρτο και το βάζουμε σε ένα μικρό ταψί.
- Ψήνουμε στο γκριλ για 20 λεπτά.
- Με τον ίδιο τρόπο μπορούμε να κάνουμε περισσότερα δεματάκια αν έχουμε αρκετό κόσμο και θέλουμε να τα προσφέρουμε για μεζέ ούζου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: