Σάββατο 20 Αυγούστου 2016

ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΟΠΙΤΑ

ΥΛΙΚΑ
1 Πακέτο φύλλο κρούστας
500γρ. Φέτα τριμμένη
1 Φλιτζάνι γάλα
4 Αβγά
Πιπέρι
Λίγο ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Λαδώνουμε ένα ταψί και στρώνουμε 5 φύλλα τα οποία λαδώνουμε ένα ένα.
  • Κόβουμε τα υπόλοιπα φύλλα με ψαλίδι σε λεπτές λωρίδες, σ ένα μπολ χτυπάμε τα αβγά με το γάλα. Ρίχνουμε μέσα τη φέτα, πιπέρι και τα κομμένα φύλλα και ανακατεύουμε πολύ καλά. 
  • Ρίχνουμε το μείγμα στο ταψί και διπλώνουμε προς τα μέσα τα φύλα που περισσεύουν. Τα αλείφουμε με ελαιόλαδο, ραντίζουμε με νερό και ψήνουμε στους 180 βαθμούς, σε προθερμασμένο φούρνο για 50 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: