Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

ΑΛΕΥΡΟΠΙΤΑ

ΥΛΙΚΑ
16 Κουταλιές σούπας αλεύρι
2 Φλιτζάνια λάδι
1 Πρέζα αλάτι
3 Αβγά χτυπημένα
1 Ποτήρι γάλα
1/2 Ποτήρι νερό περίπου
100γρ. Φέτα τριμμένη
50γρ. Μπέικον ψιλοκομμένο
4 Κουταλιές σούπας λιωμένο
1 Αβγό χτυπημένο με λίγο νερό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Σε ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι και όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός από τη φέτα και το μπέικον. Ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να έχουμε ένα ομοιόμορφο χυλό. 
  • Ρίχνουμε τη φέτα και το μπέικον, και ανακατεύουμε. Βουτυρώνουμε ένα ταψί και ρίχνουμε μέσα το μείγμα. Περιχύνουμε με το χτυπημένο αβγό και ψήνουμε για 45 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: