ΥΛΙΚΑ
4 Φιλέτα γλώσσας
2 Φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
25γρ. Κάππαρη
1/2 Φλιτζάνι λευκό κρασί
Χυμός από 1 λεμόνι
Λίγο ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
4 Φιλέτα γλώσσας
2 Φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
25γρ. Κάππαρη
1/2 Φλιτζάνι λευκό κρασί
Χυμός από 1 λεμόνι
Λίγο ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πλένουμε τα φιλέτα, τα στεγνώνουμε καλά και αλατοπιπερώνουμε. Τα τηγανίζουμε σε ελαιόλαδο. Τα βγάζουμε προσεκτικά σε ένα πιάτο και στο ίδιο λάδι σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια, να μαλακώσουν.
- Προσθέτουμε τη κάππαρη, την οποία έχουμε ξεπλύνει και σβήνουμε με το κρασί. Μετά από 2-3 λεπτά προσθέτουμε το χυμό του λεμονιού. Βάζουμε μέσα τα ψάρια και μετά από 2 λεπτά κατεβάζουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε.
- Συνοδεύουμε με βραστές πατάτες baby.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: