ΥΛΙΚΑ
4 Σκουμπριά καθαρισμένα
Ελαιόλαδο
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
Ρίγανη
1 Ποτήρι λευκό κρασί
Δεντρολίβανο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
4 Σκουμπριά καθαρισμένα
Ελαιόλαδο
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
Ρίγανη
1 Ποτήρι λευκό κρασί
Δεντρολίβανο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βάζουμε τα ψάρια σ ένα πυρίμαχο σκεύος, προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά προσέχοντας να πάνε παντού και τ αφήνουμε στο ψυγείο για μισή ώρα. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 250 βαθμούς και ψήνουμε το φαγητό για 15 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: