ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό αλεύρι
300γρ. Φέτα
1/2 Λίτρο γάλα χλιαρό
1 Φακελάκι μαγιά
1 Ασπράδι αβγού
2 Κρόκκοι
150γρ. Βούτυρο
1 Κουταλάκι γλυκού ζάχαρη
1 Κουταλάκι γλυκού αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κιλό αλεύρι
300γρ. Φέτα
1/2 Λίτρο γάλα χλιαρό
1 Φακελάκι μαγιά
1 Ασπράδι αβγού
2 Κρόκκοι
150γρ. Βούτυρο
1 Κουταλάκι γλυκού ζάχαρη
1 Κουταλάκι γλυκού αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ζυμώνουμε σε μια λεκάνη όλα τα υλικά εκτός από τη φέτα και το πιπέρι, και σκεπάζουμε με μία πετσέτα. Αφήνουμε τη ζύμη για μισή ώρα να φουσκώσει.
- Κόβουμε τη ζύμη σε μπαλάκια τα οποία ανοίγουμε σε φύλλο 15 εκ. ρίχνουμε λίγο πιπέρι στη φέτα. Βάζουμε μέσα στο φύλλο από λίγη φέτα και το κλείνουμε καλά σε σχήμα μισοφέγγαρου. Τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι και τα βγάζουμε σε πιατέλα που έχουμε βάλει απορροφητικό χαρτί.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: