ΥΛΙΚΑ
2 Φύλλα σφολιάτας
300γρ. Φέτα τριμμένη
Δυόσμο ψιλοκομμένο
1 Αβγό
150ml Ανθρακούχο νερό
3 Κουταλιές σούπας σπορέλαιο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
2 Φύλλα σφολιάτας
300γρ. Φέτα τριμμένη
Δυόσμο ψιλοκομμένο
1 Αβγό
150ml Ανθρακούχο νερό
3 Κουταλιές σούπας σπορέλαιο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ανακατεύουμε το αβγό με το λάδι και το ανθρακούχο νερό. Στρώνουμε το ένα φύλλο σφολιάτας σε ένα παραλληλόγραμμο πυρίμαχο σκεύος το οποίο έχουμε λαδώσει. Βάζουμε το τυρί, ρίχνουμε το μείγμα του αβγού. Πασπαλίζουμε με το δυόσμο και στρώνουμε το δεύτερο φύλλο της σφολιάτας.
- Αλείφουμε την πίτα με λίγο λάδι και χαράζουμε σε τρίγωνα κομμάτια. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις για 45 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: