ΥΛΙΚΑ
2 Φύλλα σφολιάτας
2 Πιπεριές κόκκινες
2 Πιπεριές πορτοκαλί
1 Πιπεριά πράσινη
250γρ. Φέτα
50ml. Γάλα εβαπορέ
5 Αβγά
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
2 Φύλλα σφολιάτας
2 Πιπεριές κόκκινες
2 Πιπεριές πορτοκαλί
1 Πιπεριά πράσινη
250γρ. Φέτα
50ml. Γάλα εβαπορέ
5 Αβγά
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Κόβουμε τις πιπεριές σε μικρά κομμάτια, τις σοτάρουμε με λίγο ελαιόλαδο και τις αφήνουμε να κρυώσουν. Σ ένα μπολ χτυπάμε τ αβγά και προσθέτουμε τη φέτα, την οποία έχουμε τρίψει. Ρίχνουμε το γάλα και αλατοπίπερο.
- Ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε τις πιπεριές. Στρώνουμε το ένα φύλλο σφολιάτας σε ένα βουτυρωμένο ταψί, ρίχνουμε τη γέμιση και σκεπάζουμε με το δεύτερο φύλλο. Ψήνουμε για 45 λεπτά στους 180 βαθμούς.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: