ΥΛΙΚΑ
500γρ. Ταλιατέλες
2 Κομμάτια χωριάτικο λουκάνικο κομμένο σε ροδέλες
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
2 Κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
Πάπρικα
Μπούκοβο
Αλάτι
Πιπέρι
1 Κονσέρβα ψιλοκομμένα ντοματάκια
Τριμμένο τυρί της αρεσκείας μας
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500γρ. Ταλιατέλες
2 Κομμάτια χωριάτικο λουκάνικο κομμένο σε ροδέλες
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
2 Κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
Πάπρικα
Μπούκοβο
Αλάτι
Πιπέρι
1 Κονσέρβα ψιλοκομμένα ντοματάκια
Τριμμένο τυρί της αρεσκείας μας
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σ ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο με τη πάπρικα να βγάλεις το άρωμα της και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το πολτό σκόρδου, συμπληρώνουμε το λουκάνικο και το αφήνουμε να πάρει χρώμα ανακατεύοντας που και που.
- Ρίχνουμε τα ντοματάκια, αλάτι, πιπέρι και το μπούκοβο, χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε τη σάλτσα να σιγοβράσει μέχρι να φύγουν τα πολλά υγρά και να έχουμε μια πηχτή σάλτσα.
- Βράζουμε τα ζυμαρικά σε άφθονο αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, τα στραγγίζουμε και σερβίρουμε σε πιάτα μαζί με τη σάλτσα και πασπαλίζοντας με τριμμένο τυρί.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: