ΥΛΙΚΑ
2 1/2 Κιλά πατάτες
Ελαιόλαδο
1 Ποτήρι νερού λευκό κρασί
2 Κουταλιές σούπας πολτό σκόρδου
Λίγη κανέλα
2 Κουταλιές σούπας πελτέ ντομάτας
Λίγο μπαχάρι
Αλάτι
Πιπέρι
Κόκκινο πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
2 1/2 Κιλά πατάτες
Ελαιόλαδο
1 Ποτήρι νερού λευκό κρασί
2 Κουταλιές σούπας πολτό σκόρδου
Λίγη κανέλα
2 Κουταλιές σούπας πελτέ ντομάτας
Λίγο μπαχάρι
Αλάτι
Πιπέρι
Κόκκινο πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Καθαρίζουμε και κόβουμε τις πατάτες. Τις βάζουμε σε ένα ταψί. Βάζουμε το πολτό σκόρδου και ανακατεύουμε να πάει παντού. Βάζουμε και όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς. Περίπου για 1 1/2 ώρα μέχρι να είναι έτοιμες οι πατάτες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: