ΥΛΙΚΑ
500γρ. Πένες
2 Κονσέρβες τόνου σε νερό
250γρ. Χυμό ντομάτας
1 Καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη
1/2 Κονσέρβα κόκκινα φασόλια
1/2 Κονσέρβα καλαμπόκι
Αλάτι
Πιπέρι
Πιπέρι καγιέν
1 Κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας
1/2 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
1 Κρεμμύδι τριμμένο
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500γρ. Πένες
2 Κονσέρβες τόνου σε νερό
250γρ. Χυμό ντομάτας
1 Καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη
1/2 Κονσέρβα κόκκινα φασόλια
1/2 Κονσέρβα καλαμπόκι
Αλάτι
Πιπέρι
Πιπέρι καγιέν
1 Κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας
1/2 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
1 Κρεμμύδι τριμμένο
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σ ένα μεγάλο τηγάνι βάζουμε το λάδι να ζεσταθεί και βάζουμε το πολτό σκόρδου και το κρεμμύδι, τα σοτάρουμε για λίγα λεπτά. Βάζουμε το τόνο και τον σοτάρουμε και αυτόν για 2 λεπτά μαζί με την καυτερή πιπεριά και τον πελτέ ντομάτας.
- Συμπληρώνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και λίγο νερό να νομίζουμε ότι χρειάζεται χαμηλώνουμε τη φωτιά και το αφήνουμε να σιγοβράσει για 20 λεπτά περίπου.
- Σε κατσαρόλα με άφθονο αλατισμένο νερό βράζουμε τις πένες, τις στραγγίζουμε και σερβίρουμε μαζί με τη σάλτσα, το φαγητό ζεστό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: