ΥΛΙΚΑ
800γρ. Συκώτι μοσχαρίσιο
500γρ. Ανάμικτα λαχανικά
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Κάρυ
1 Κουταλιά σούπας μουστάρδα
2 Κουταλιές σούπας βαλσάμικο
1 Κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας
1 Κονσέρβα ψιλοκομμένα ντοματάκια
2 Κουταλιές της σούπας κέτσαπ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
800γρ. Συκώτι μοσχαρίσιο
500γρ. Ανάμικτα λαχανικά
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Κάρυ
1 Κουταλιά σούπας μουστάρδα
2 Κουταλιές σούπας βαλσάμικο
1 Κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας
1 Κονσέρβα ψιλοκομμένα ντοματάκια
2 Κουταλιές της σούπας κέτσαπ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το λάδι και όταν ζεσταθεί ρίχνουμε το κρεμμύδι και το σοτάρουμε για λίγα λεπτά. Συνεχίζουμε με το συκώτι το οποίο έχουμε κόψει σε μικρά κομμάτια και το σοτάρουμε και αυτό καλά. Βάζουμε το πελτέ και ανακατεύουμε.
- Βάζουμε τα λαχανικά και όλα τα υπόλοιπα υλικά. Σκεπάζουμε τη κατσαρόλα και σιγοβράζουμε το φαγητό για 45 λεπτά περίπου. Προσέχουμε που και που να μη σωθούν τα υγρά και μας κολλήσει.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: