ΥΛΙΚΑ
4 Φιλέτα στήθος κοτόπουλου
4 Φιλέτα από μπούτι κοτόπουλου
1 Φλιτζάνι μαγιονέζα
1 Κουταλιάς σούπας μουστάρδα
1 Φλιτζάνι γιαούρτι στραγγιστό
4 Κριθαρένια παξιμάδια
50γρ. Πατατάκια
1 Κουταλάκι γλυκού πάπρικα
Λίγο ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
4 Φιλέτα στήθος κοτόπουλου
4 Φιλέτα από μπούτι κοτόπουλου
1 Φλιτζάνι μαγιονέζα
1 Κουταλιάς σούπας μουστάρδα
1 Φλιτζάνι γιαούρτι στραγγιστό
4 Κριθαρένια παξιμάδια
50γρ. Πατατάκια
1 Κουταλάκι γλυκού πάπρικα
Λίγο ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πλένουμε καλά τα φιλέτα του κοτόπουλου και τα στεγνώνουμε σε απορροφητικό χαρτί. Τα αλατοπιπερώνουμε και τα κόβουμε σε μπουκιές. Τα βάζουμε σ ένα μπολ, προσθέτουμε τη μαγιονέζα, το γιαούρτι και τη μουστάρδα και ανακατεύουμε καλά. Σκεπάζουμε το μπολ με μία μεμβράνη και το αφήνουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά.
- Βάζουμε τα πατατάκια στο μούλτι και τα χτυπάμε να θρυμματιστούν. Τα αδειάζουμε σε ένα δίσκο και κάνουμε το ίδιο με τα παξιμάδια. Προσθέτουμε τη πάπρικα και ανακατεύουμε καλά.
- Κυλάμε τις μπουκιές του κοτόπουλου στα τρίμματα να παναριστούν. Αλείφουμε καλά μια λαμαρίνα με ελαιόλαδο και τη βάζουμε στο φούρνο στους 200 βαθμούς να κάψει. Τη βγάζουμε και αραδιάζουμε πάνω το παναρισμένο κοτόπουλο. Ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο και ψήνουμε στον φούρνο στον αέρα για 20 λεπτά περίπου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: