Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

SPAGHETI MARINARA

ΥΛΙΚΑ
Ελαιόλαδο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
150γρ. Διάφορα θαλλασινά για μαρινάρα
2 Κυδώνια
5 Μύδια
8-10 Αχιβάδες
2 Γυαλιστερές
5 Γαρίδες μεγάλες
Αλάτι
Πιπέρι
Λίγο μαϊντανός ψιλοκομμένες
100ml. Λευκό κρασί
200γρ. Χυμό ντομάτας
500γρ. Μακαρόνια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σ ένα μεγάλο τηγάνι βάζουμε το λάδι να ζεσταθεί, ρίχνουμε τα διάφορα θαλασινά, τις γαρίδες και τα όστρακα αφού τα έχουμε καθαρίσει καλά και τα σοτάρουμε.
  • Ρίχνουμε το πολτό σκόρδου, αλατοπίπερο και το μαϊντανό.
  • Σβήνουμε με το κρασί.
  • Ρίχνουμε το χυμό ντομάτας και αφήνουμε τη σάλτσα να βράσει για 5 λεπτά.
  • Σε κατσαρόλα με μπόλικο αλατισμένο νερό βράζουμε τα μακαρόνια, όταν είναι έτοιμα τα στραγγίζουμε και τα βάζουμε στο τηγάνι με τη σάλτσα ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε πασπαλίζοντας με ψιλοκομμένο μαϊντανό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: