Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΜΕ ΕΛΙΕΣ

ΥΛΙΚΑ
650γρ. Κιμά μοσχαρίσιο
1 Φλιτζάνι φρυγανιά τριμμένη
4 Κουταλιές της σούπας κρασί κόκκινο
5 Κουταλιές σούπας λάδι
Πολτό σκόρδου
1/2 Κουταλάκι γλυκού κύμινο
3 Κουταλιές της σούπας δυόσμο ψιλοκομμένο
1 Φλιτζάνι ροδέλες πράσινης ελιάς
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε σ ένα μπολ τον κιμά και προσθέτουμε τη φρυγανιά, το κρασί, το λάδι, το πολτό σκόρδου, το κύμινο, το δυόσμο, αλάτι και πιπέρι. Ζυμώνουμε καλά μέχρι να ενωθούν τα υλικά και να γίνουν ομοιογενές και αφράτο μείγμα. Προσθέτουμε τις ελιές και ανακατεύουμε καλά. Πλάθουμε τα σουτζουκάκια και τα ψήνουμε σε λαδωμένη σχάρα στο γκριλ για 5 από όλες τις πλευρές. Τα βγάζουμε και τα σερβίρουμε ζεστά.
Η φωτογραφία της συνταγής είναι από το site www.pandespani.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: