Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΑΣΤΟΥΡΜΑΔΟΠΙΤΑ

ΥΛΙΚΑ
1 Πακέτο φύλλο χωριάτικο
200γρ. Τυρί γκούντα τριμμένο
3 Αβγά
200ml. Γάλα
200γρ. Παστουρμά
1 Μεγάλη ντομάτα
200γρ. Φέτα
Ελάχιστο αλάτι
Πιπέρι
2 Πιπεριές
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Λαδώνουμε καλά ένα ταψί μετρίου μεγέθους και στρώνουμε τα μισά φύλλα λαδώνοντας τα ένα ένα.
  • Απλώνουμε το τριμμένο τυρί και το παστουρμά, Βάζουμε τις πιπεριές που τις έχουμε κόψει ροδέλες και από πάνω τη ντομάτα επίσης σε ροδέλες. Τελειώνουμε με την φέτα που την τρίβουμε με το χέρι.
  • Σ ένα μπολ βάζουμε τ αβγά με το γάλα τ αλατοπιπερώνουμε και τα χτυπάμε με το σύρμα τα βάζουμε και αυτά στο ταψί. Στρώνουμε τα υπόλοιπα τα οποία και αυτά τα λαδώνουμε ένα ένα.
  • Τυλίγουμε τις άκρες που περισσεύουν και ρίχνουμε λίγο λάδι στις γωνίες για να γίνει το φύλλο τραγανό. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο περίπου 45 λεπτά στους 200 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: