ΥΛΙΚΑ
Πιπεριές Φλωρίνης
Αλάτι
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πιπεριές Φλωρίνης
Αλάτι
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πλένουμε καλά τις πιπεριές και τις ψήνουμε στο γκριλ. Τις γυρίζουμε ώστε να καεί η φλούδα τους από όλες τις πλευρές. Αφού κρυώσουν λίγο αφαιρούμε τη φλούδα, τα κοτσάνια και τα σπόρια. Αφού κρυώσουν, μπορούμε να τις βάλουμε σε ένα βάζο με ελαιόλαδο και τις διατηρούμε στο ψυγείο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: