Υλικά:
ρίχνετε μέσα το μείγμα και τυλίγετε σε ρολό.
Τη βάζετε στην κατάψυξη 5 - 6 ώρες και κατόπιν,
προτού σερβίρετε, πασπαλίζετε με ασπρισμένα αμύγδαλα και ζάχαρη άχνη.
Σερβίρετε τον κορμό κομμένο σε ροδέλες.
- 250 γρ. μαργαρίνη
- 3 αυγά
- 300γρ. ζάχαρη άχνη
- 200 γρ. μπισκότα πτι μπερ
- 200
ml κονιάκ.
- 2 κουταλιές της σούπας κακάο
- 1 βανίλια
- 2 φλιτζάνια του καφέ
καρύδια χοντροκομμένα
- 1 φλιτζάνι του τσαγιού αμύγδαλα
(ψίχα ) κοπανισμένα
- ζάχαρη άχνη για το γαρνίρισμα
Σπάζετε τα μπισκότα με τα χέρια σας σε μικρά κομμάτια
και τα βρέχετε με το κονιάκ.
Χτυπάτε τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψει το μείγμα και προσθέτετε τα αυγά το κακάο και τη βανίλια.
Στο τέλος ρίχνετε τα μπισκότα και τα καρύδια.
Τα ανακατεύετε καλά με ένα κουτάλι.
Ντύνετε μια μακρόστενη φόρμα με αντικολλητικό χαρτί,Χτυπάτε τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψει το μείγμα και προσθέτετε τα αυγά το κακάο και τη βανίλια.
Στο τέλος ρίχνετε τα μπισκότα και τα καρύδια.
Τα ανακατεύετε καλά με ένα κουτάλι.
ρίχνετε μέσα το μείγμα και τυλίγετε σε ρολό.
Τη βάζετε στην κατάψυξη 5 - 6 ώρες και κατόπιν,
προτού σερβίρετε, πασπαλίζετε με ασπρισμένα αμύγδαλα και ζάχαρη άχνη.
Σερβίρετε τον κορμό κομμένο σε ροδέλες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: