ΥΛΙΚΑ
12 Περίπου ντομάτες και πιπεριές
Ελαιόλαδο
200γρ. Ρύζι
2 Κρεμμύδια ψιλοκομμένα
2 Καρότα τριμμένα
2 Κουταλιές σούπας πολτό σκόρδου
1/2 Ματσάκια μαϊντανό ψιλοκομμένο
Δυόσμο
4 Φρυγανιές τριμμένες
Αλάτι
Πιπέρι
Πατάτες κομμένες κυδωνάτες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
12 Περίπου ντομάτες και πιπεριές
Ελαιόλαδο
200γρ. Ρύζι
2 Κρεμμύδια ψιλοκομμένα
2 Καρότα τριμμένα
2 Κουταλιές σούπας πολτό σκόρδου
1/2 Ματσάκια μαϊντανό ψιλοκομμένο
Δυόσμο
4 Φρυγανιές τριμμένες
Αλάτι
Πιπέρι
Πατάτες κομμένες κυδωνάτες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Κόβουμε τα καπάκια από τα λαχανικά.
- Κρατάμε τη ψίχα από τις ντομάτες. Τα βάζουμε σε ταψί και αλατοπιπερώνουμε. Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και προσθέτουμε ελαιόλαδο και 1 ποτήρι νερό, καθώς και το εσωτερικό από τις ντομάτες. Θέλουμε να μείγμα μας να είναι λίγο ζουμερό οπότε αν χρειαστεί βάζουμε και άλλο νερό, αλατοπιπερώνουμε το μείγμα και ανακατεύουμε καλά. Γεμίζουμε τα λαχανικά.
- Ενδιάμεσα από τα λαχανικά βάζουμε τις πατάτες και τις αλατοπιπερώνουμε.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 1 ώρα στους 180 βαθμούς.