Σάββατο, 19 Μαΐου 2018

ΚΕΙΚ ΜΑΣΤΙΧΑΣ

ΥΛΙΚΑ
3 Αβγά
160γρ. Ζάχαρη
150γρ. Αλεύρι
1 Κουταλάκι γλυκού μπέικιν πάουντερ
1 Κουταλάκι γλυκού μαστίχα κοπανισμένη
170γρ. Βούτυρο λιωμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
  • Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε μία φόρμα για κέικ.
  • Χτυπάμε στο μίξερ τα αβγά με τη ζάχαρη.
  • Προσθέτουμε λίγο λίγο το αλεύρι, το μπέικιν και τη μαστίχα. Προσθέτουμε το βούτυρο και συνεχίζουμε το χτύπημα σε χαμηλή ταχύτητα.
  • Αδειάζουμε το μείγμα στη φόρμα και ψήνουμε για 45 λεπτά.
  • Το αφήνουμε για 5-10 λεπτά πριν το ξεφορμάρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: