Κυριακή, 4 Φεβρουαρίου 2018

ΕΝΟΧΟ ΧΟΙΡΙΝΟ

ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό χοιρινό κομμένο σε μπουκιές
200γρ, Μανιτάρια σε φέτες
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
Ρίγανη
Δενδρολίβανο
200γρ. Φέτα κομμένη σε κυβάκια
300ml. Κρέμα γάλακτος
1/2 Ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε μία κατσαρόλα ή μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε πολύ καλά το κρέας να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές, ρίχνουμε τα μανιτάρια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα.
  • Σβήνουμε με το κρασί, αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με τα μυρωδικά. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για 30 λεπτά, ίσως χρειαστεί να συμπληρώσουμε λίγο νερό.
  • Όταν είναι έτοιμο, ρίχνουμε τη κρέμα γάλακτος και τη φέτα, αφήνουμε άλλα δύο λεπτά και κατεβάζουμε από τη φωτιά. 
  • Συνοδεύουμε με ζυμαρικά ή ρύζι πιλάφι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: