Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2018

ΦΕΤΑ ΣΑΓΑΝΑΚΙ

250γρ. Σκληρή φέτα κομμένη σε φέτες
1 Αβγό
Αλεύρι
Λάδι για το τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Βυθίζουμε τη φέτα στο αβγό που έχουμε χτυπήσει και μετά το περνάμε από το αλεύρι. Τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι μέχρι να πάρει χρώμα και από τις δύο πλευρές.
  • Εάν θέλουμε αντί για αλεύρι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε σουσάμι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: