Πέμπτη, 1 Φεβρουαρίου 2018

ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΦΕΤΑ

ΥΛΙΚΑ
500γρ. Πένες
1 Κονσέρβα μανιτάρια σε φέτες
500ml. Κρέμα γάλακτος
200γρ. Φέτα
Αλάτι
Πιπέρι
Λίγο άνηθο ψιλοκομμένο
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Βράζουμε τις πένες σε άφθονο αλατισμένο νερό και τις στραγγίζουμε. 
  • Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα μανιτάρια. Όταν είναι έτοιμα ρίχνουμε τη κρέμα γάλακτος, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε σε χαμηλή θερμοκρασία για 5 λεπτά. 
  • Ρίχνουμε τη φέτα τριμμένη και τον άνηθο, ανακατεύουμε και σιγοβράζουμε για 2 λεπτά ακόμη και το φαγητό μας είναι έτοιμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: