Δευτέρα, 8 Ιανουαρίου 2018

ΧΟΙΡΙΝΟ ΤΗΓΑΝΙΑ

ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό χοιρινό κομμένο σε μπουκιές
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Πράσινη πιπεριά κομμένη σε ροδέλες
1 Ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
Λίγο ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρέας.
  • Βάζουμε το κρεμμύδι και τη πιπεριά και συνεχίζουμε το σοτάρισμα.
  • Σβήνουμε με το κρασί. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με τη ρίγανη. Αφήνουμε να βράσει σε χαμηλή θερμοκρασία για 20 λεπτά ή και ίσως παραπάνω μέχρι να μείνει με το λάδι του.
  • Συνοδεύουμε με τηγανιτές πατάτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: