Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΑΛ ΠΕΣΤΟ

ΥΛΙΚΑ
1 Πακέτο μακαρόνια
2 Ματσάκια βασιλικό
50γρ. Παρμεζάνα τριμμένη
15γρ. Κουκουνάρι
Ελαιόλαδο
1 Κουταλάκι πολτό σκόρδου
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Πλένουμε καλά το βασιλικό και τον στραγγίζουμε, τον βάζουμε στο μπλέντερ με το ελαιόλαδο μέχρι τη μέση των υλικών, το κουκουνάρι, τη παρμεζάνα και το πολτό σκόρδου, αλάτι και πιπέρι. 
  • Και χτυπάμε μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές μείγμα. 
  • Βράζουμε τα μακαρόνια σε άφθονο αλατισμένο νερό να γίνουν al dente και τα στραγγίζουμε.
  • Σερβίρουμε με το πέστο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: