Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2018

ΑΒΓΑ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΕΣ

ΥΛΙΚΑ
4 Ώριμες ντομάτες
8 Αβγά
Ελαιόλαδο
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
Ρίγανη
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Τρίβουμε τις ντομάτες και τις ρίχνουμε στο τηγάνι.
  • Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το πολτό σκόρδου, ρίγανη, αλάτι και πιπέρι.
  • Σιγοβράζουμε τη σάλτσα για 15 λεπτά. Προσθέτουμε 1 φλιτζάνι ζεστό νερό και σπάμε προσεκτικά τα αβγά.
  • Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με ρίγανη, σκεπάζουμε το τηγάνι και σιγοβράζουμε για άλλα 10 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: