Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2018

ΚΕΙΚ ΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΜΕΛΙ

ΥΛΙΚΑ
2 Φλιτζάνια αλεύρι
1 1/2 Φλιτζάνι ζάχαρη
1 Φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 βανίλια
4 Αβγά
2 Κουταλάκια γλυκού κανέλα
2 Κουταλιές σούπας μέλι
3 Κουταλάκια γλυκού μπέικιν πάουντερ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Χτυπάμε στο μίξερ τη ζάχαρη, τα αβγά και το λάδι.
  • Προσθέτουμε σιγά σιγά το αλεύρι, το μπέικιν, τη βανίλια, την κανέλα και το μέλι, το οποίο έχουμε ανακατέψει με λίγο χλιαρό νερό. Βουτυρώνουμε μία φόρμα του κέικ και βάζουμε το μείγμα. Ψήνουμε για 30 λεπτά.
  • Αν θέλουμε όταν κρυώσει πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: