Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2017

ΚΟΤΟΣΟΥΠΑ

ΥΛΙΚΑ
1/2 Κοτόπουλο
1 Φλιτζάνι ρύζι γλασσέ
1 Κουταλιά σούπας μαργαρίνη
Αλάτι
Χυμός από 1 λεμόνι
1 Αβγό
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Βάζουμε σε μία κατσαρόλα το κοτόπουλο με νερό τόσο όσο να το σκεπάζει και το βάζουμε να βράσει. Βράζουμε για περίπου 1 ώρα σε μέτρια φωτιά. Βγάζουμε το κοτόπουλο από τη κατσαρόλα και προσθέτουμε το ρύζι, τη μαργαρίνη, αλάτι, πιπέρι και σιγοβράζουμε για 20 λεπτά. Σε ένα μπολ χτυπάμε το αβγό με το χυμό λεμονιού, ρίχνουμε λίγο ζουμί από τη σούπα, ανακατεύουμε και περιχύνουμε τη σούπας. Ξεκοκαλίζουμε το κοτόπουλο και το βάζουμε μέσα στη σούπα.
  • Ανακατεύουμε και σερβίρουμε τη σούπα ζεστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: