Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2017

ΡΙΓΑΝΟΚΕΦΤΕΔΕΣ

ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό πατάτες βρασμένες
3-4 Κουταλιές σούπας ρίγανη
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
4 Φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
2 Αβγά
7-8 Τριμμένες φρυγανιές
Αλεύρι
Αλάτι
Πιπέρι
Λάδι για το τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Λιώνουμε τις πατάτες με ένα πιρούνι και τις βάζουμε σ ένα μπολ. Ρίχνουμε το μαϊντανό και τα κρεμμυδάκια και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε τη ρίγανη, τα αβγά, το αλατοπίπερο και τις τριμμένες φρυγανιές. Ανακατεύουμε πολύ καλά και πλάθουμε κεφτέδες. Τους αλευρώνουμε και τους τηγανίζουμε σε καυτό λάδι, να πάρουν χρώμα από όλες τις πλευρές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: