ΥΛΙΚΑ
200γρ. Φιλέτο σολομού
350γρ. Ρύζι λευκό
Χυμό από 2 λεμόνια
1/2 Κουταλάκι πολτό σκόρδου
1/2 Κρεμμύδι
1 1/2 Λίτρο ζωμό λαχανικών
50γρ. Βούτυρο
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
200γρ. Φιλέτο σολομού
350γρ. Ρύζι λευκό
Χυμό από 2 λεμόνια
1/2 Κουταλάκι πολτό σκόρδου
1/2 Κρεμμύδι
1 1/2 Λίτρο ζωμό λαχανικών
50γρ. Βούτυρο
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βάζουμε το μισό βούτυρο σε μια κατσαρόλα και όταν λιώσει σοτάρουμε το κρεμμύδι και το πολτό σκόρδου Προσθέτουμε το ρύζι και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε το χυμό των λεμονιών και σταδιακά το ζωμό.
- Δύο λεπτά πριν τελειώσει το μαγείρεμα προσθέτουμε το σολομό και το μαϊντανό, και το υπόλοιπο βούτυρο.
- Σερβίρουμε το φαγητό ζεστό.