ΥΛΙΚΑ
500γρ. Πένες
300γρ. Ζαμπόν ψιλοκομμένο
200γρ. Κασέρι τριμμένο
200γρ. Κεφαλογραβιέρα τριμμένη
300γρ. Τυρί κρέμα
1 Φλιτζάνι τσαγιού γάλα
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε τις πένες σε αλατισμένο νερό και τις στραγγίζουμε.
Τις βάζουμε σε λαδωμένο πυρίμαχο σκεύος και ρίχνουμε το ζαμπόν και τα τριμμένα τυριά. Αραιώνουμε το τυρί κρέμα με το γάλα και περιχύνουμε τις πένες.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 30 λεπτά.
Σερβίρουμε το φαγητό μας ζεστό.
500γρ. Πένες
300γρ. Ζαμπόν ψιλοκομμένο
200γρ. Κασέρι τριμμένο
200γρ. Κεφαλογραβιέρα τριμμένη
300γρ. Τυρί κρέμα
1 Φλιτζάνι τσαγιού γάλα
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε τις πένες σε αλατισμένο νερό και τις στραγγίζουμε.
Τις βάζουμε σε λαδωμένο πυρίμαχο σκεύος και ρίχνουμε το ζαμπόν και τα τριμμένα τυριά. Αραιώνουμε το τυρί κρέμα με το γάλα και περιχύνουμε τις πένες.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 30 λεπτά.
Σερβίρουμε το φαγητό μας ζεστό.